Izvor: BSC Happy.rs
10.10.2023 u 14:52
0

10 tipova muškaraca koje možete zateći ako krenete u teretanu

Predrasude o vežbačima u teretani

Ima nas raznih. Ukoliko se odlučite da trenirate u fitnes centrima te će vam razlike posebno zapasti za oko. Još ukoliko tamo rešite da provodite dosta vremena sigurno ćete videti makar neke od navedenih tipova vežbača:

1. Klinac Zeldi
Najčešća kategorija. Klinac zeldi dolazi sa ortacima iz kraja, takođe klincima zeldijima. Nosi zlatan lanac sa krstom ili (i) brojanicu, i  ljubi  se u obraz pri susretu i rastanku. Dere se kad priča i upadljivo se smeje. Redovno sa ortacima komentariše evidentan napredak na svom telu. Nakon svakih nekoliko serija vežbi stoji naspram ogledala i steže mišiće, tokom čega ima namršten pogled.  Voli da citira forice iz domaćih filmova. Radi samo vežbe za masu.

2. Povučeni klinac
Povučeni klinac najčešće dolazi sa još jednim povučenim klincem i niko živi ga ne primećuje. Jako je mršav i vežba sa najmanjim kilažama zbog čega se i nada da ga niko neće primećivati. Krišom gleda ljude oko sebe i, iako ubeđuje sebe da je kvalitetnija osoba od većine, nada da će jednog dana izgledati kao oni.

3. Klinac zafrkant
Klinac zafrkant je neizostavan član svake teretane. Kako mora da održava reputaciju, trudi se da uvek bude duhovit, što mu često ne polazi za rukom. Uglavnom je niži i slabiji od svojih vršnjaka, ali je svima drag, a pogotovu klincima zeldijima koji bi ga u svakoj situaciji branili.

zašto i kako se koristi!
BSC Happy

4. Oznojani japi
Oznojani japi uglavnom radi kardio. Predugo se zagreva, jer je svestan važnosti ali i krhkosti svog tela. Vozi bicikl besmisleno dugo, onda trči na traci, prelazi na brzi hod, nakon čega vežba nordijsko skijanje. Često ima personalnog trenera. Tegove koliko god je moguće izbegava, jer mu deluju primitivno. Dolazi u firmiranoj opremi i jedini je u teretani ko vodi računa o izgledu peškira. Mobilni mu često zvoni, a kad se javi nikad ne kaže „u teretani sam“, već „na treningu sam“.

5. Autentični bilder
Autentični bilder je u teretani na domaćem terenu i on je predmet strahopoštovanja. Iako većina ne bi želela da izgleda kao on, svako će ga gledati.  Zbog toga on ima prenaglašen nastup, užasno se dere kad vežba, često baca teg posle završetka serije.

6. Čovek u krizi srednjeg doba
Čovek u krizi srednjeg doba prešao je četrdesetu i nije se bavio sportom od 25. godine, što na prvim treninzima svima spominje, ne bi li opravdao svoju očajnu kondiciju i izgled. Gubitak kilograma obavezno prate promena frizure, nove patike, drečava dukserica i naočari za sunce, kao i stalni komentari kako se sad mnogo bolje oseća.

7. Bivši sportista
Bivši sportista je prepoznatljiv po najdužem zagrevanju od svih članova, jer je svestan koje sve opasnosti nosi trening bez adekvatne pripreme. On takođe zna više od svih članova, i često će staviti ljudima do znanja u čemu greše prilikom vežbi. Nije previše komunikativan, ali je većini drag. Uvek ima najbolje patike.

8. Nerd
Štreber iz teretane, kao i svaki drugi, ima frizuru kao iz osnovne škole, naočari i bubuljice. Ili je mršav sa upadljivo uskim ramenima, ili je debeo sa upadljivo velikim dupetom. Donji deo trenerke mu je uglavnom za desetak santimetara kraći nego što bi trebalo. Nikome nije jasno šta on tu traži, a ponajmanje njemu samom. Uglavnom izbegava ljude i radi vežbe na spravama koje su u tom trenutku slobodne.

9. Stariji sportista
Stariji sportista je sličnog uzrasta kao i čovek u krizi srednjeg doba, ali za razliku od njega, ima kontinuitet treninga što se vidi i po njegovom izgledu i po ispravnosti kojom radi svaku vežbu. Najčešće nosi neku prevaziđenu prastaru trenerku i isprane majice na kojima se jedva naziru natpisi. Ne priča mnogo, ali je uvek raspoložen da odgovori na svako pitanje. Do te mere se uklapa u prostor, da je skoro neprimetan. Klinci ga poštuju i nadaju se da će u njegovim godinama biti građeni kao on.

10. Opasni momak
Nikada ne dolazi sam, već sa nekoliko mlađih pulena koji, iako mogu da podignu veću kilažu od njega, to nikako ne smeju da pokažu. Stariji krimos radi masu, najčešće grudi i ramena, uglavnom se ne zagreva i obavezno svojim pulenima pokazuje neke vežbe koje niko živi u teretani ne praktikuje, a koje je naučio u nemačkom zatvoru. Nikada ne postavlja pitanje da li neko radi na nekoj spravi i da li je neki teg zauzet.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter