Izvor: BSC HAPPY/ONA
13.12.2023 u 16:59
0

FITNES RUTINA KAJLI MINOG: Evo kako „džepna Venera“ ostaje u formi

Kajli Minog je privukla pažnju celog sveta osamdesetih godina prošlog veka kad je glumila u TV sapunici „Komšije“, a zatim je svoju karijeru usmerila ka pevanju. Ubrzo je dostigla status pop ikone, a ono što je pored njenog glasa i talenta za performans upadalo u oči – bila je njena zadivljujuća linija.

Vitka, sa atraktivnim oblinama, dugo je važila za „telo za poželeti“, a iako je napunila 55 godina, snimci sa njenih koncerata dokazuju da toj tituli i dalje „služi“.

Kako ova diva ostaje fit?

Pilates, naravno

Tajna njene kondicije leži u ishrani i vrsti režima vežbanja koji održava.

ČINI ČUDA: Najbolja vežba za opuštene nadlaktice

Pevačica kaže da svoje telo „duguje“ pilatesu i povremenim posetama teretani. Kajli održava vitku figuru prateći strogu dijetu i fitnes sistem koji nije agonizirajući za telo i um.

– Bavim se pilatesomI kada odsedam u hotelu ponekad odem u teretanu. Ali ne preterujem. Volela bih da sam jedna od onih žena koje rade vežbe ili trče čim se probude. Ali, nažalost, nisam toliko disciplinovana! Vozim snoubord zimi – izjavila je Kajli, a prenosi „IndiaTimes“.

No, kada je ishrana u pitanju, Kajli je malo posvećenija. Ona ne konzumira ugljene hidrate, već isključivo proteine i zdrave masti, te joj se obroci svode na sveže povrće, ribu, povrće na žaru…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter