Izvor: BSC HAPPY/INFORMER
13.12.2023 u 18:08
0

OVO JE NJEN TRIK ZA SAVRŠENE USNE: Dženifer otkriva kako da nanesete karmin! (VIDEO)

Latino diva je uvek savršeno našminkana, a tokom praznika se uvek odlučuje za crveni karmin, koji nanosi na poseban način.

Crveni karmin je mnogim ženama omiljen u svečanim prilikama. Među njima je i slavna Dženifer Lopez. Ona je u videu koji je objavila na Instagramu otkrila kako nanosi ovaj karmin tako da dugo traje i ima intenzivnu boju.

– Jedna od najboljih stvari tokom praznika je crveni karmin. Koristim neutralnu olovku za iscrtavanje usana. Iako mnogi smatraju da bi to trebalo da bude crvena, ja volim neutralnu, jer čini usne prirodnim i punijim – objasnila je Dženifer u videu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Nakon što je uokvirila usne olovkom, nanela je crveni karmin, ali samo u predelu sredine usana, dok je uglove popunila četkicom za usne kako bi nanošenje karmina bilo preciznije.

REŠITE SE SEDIH! Vratite prirodnu boju kose uz pomoć ovih namirnica!

Na kraju, upotrebila je balzam za usne kako bi usne dobile malo sjaja i hidratacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter