Izvor:
19.05.2017 u 21:22
0

HIT U NOVOM SADU! Opleo „Užičko kolo“ po fasadi Katedrale!

Poput maturanata širom Evrope i Srbije i novosadski maturanti su tačno u podne na Trgu slobode, u centru grada, odigrali "Ples maturanata".

Međutim, posle oficijlenog kadrila, nastavljeno je veselje uz zvuke muzike sa razglasa, pa je oko hiljadu maturanata "oplelo" Užičko kolo oko spomenika srpskom narodnom tribunu Svetozaru Miletiću.

Veselju mladića i devojaka, koji su na ovaj način obeležili završetak bezbrižnih školskih dana, pridružio se i radnik-alpinista na obližnjoj crkvi "Imena Marijina", popularno nazvanoj Katedrala.

Radniku koji je radio na popravci fasade ove katoličke crkve nije smetalo što je na vrtoglavoj visini, već je i on po fasadi, baš u korak, zaigrao "užičko". Ovo je izazvalo pravo oduševljenje kod svih koji su pratili njegovu igru i na kraju je nagrađen gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

POGLEDAJTE NAJNEVEROVATNIJU VERZIJU UŽIČKOG KOLA:

Izvor: Informer
Foto: Facebook/NSU-Uživo sa novosadskih ulica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter