Izvor:
14.06.2019 u 07:20
0

INFUENSERKA OTKRILA KAKO SMUVATI MILIJARDERA: Najveća tajna je u odevnim komadima?

Crveno i samo crveno!

Blogerka koja uči žene kako da se zabavljaju sa milijarderima i budu prihvaćene u visokim krugovima podelila je tri najbolja saveta.

Tridesetdvogodišnja Ana Bej koja vodi blog JetSetBabe tvrdi da određeni odevni komadi i te kako mogu uticati na to da li ćete smuvati milijardera.

– Sofisticirani, elegantni stil je korak napred, ali postoji još nekoliko stvari koje bi trebal oda nosite i upecate pažnju bogataša.
Jednostavni detalji poput čipkastih trimova, uklapanja oblika i odeće po meri mogu da utiču na to kako vas neko posmatra, a da ni ne primetite.

– Bogati muškarci vole da žena nosi crvenu boju jer onda razmišljaju o strasti, seksu i požudi čak i na nesvesnom nivou, posavetovala je.

Obavezne na listu su i krojene pantalone za koje kaže da su vanvremenske.

– Bogati muškarci vole da vide lepu zadnjicu i pantalone sečene na sredini članaka. Na taj način najbolje mogu videti dužinu vaših nogu.

Što se bluze tiče, dobro oblikovan gornji deo koji će istaći vaše ruke, ali i grudi posebno vole. Romantične haljine srednje dužine čine da se osećate kao boginja.

– Takva vrsta energije će privući muškarca ka vama!

I, na kraju tu je pensil suknja.

– Čini da žena izgleda neverovatno ženstveno, ali ne i vulgarno. Obavezno investirajte u jednu takvu suknju i obećavam vam da ćete uskoro videti rezutlate, zaključila je.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter