Izvor: najžena
08.01.2024 u 02:37
0

Jezekiljev hleb: Drevni recept koji topi salce sa stomaka i zovu ga najzdravijim na svetu

Traži malo truda, ali vredi.

Ukoliko želite da skinete salce sa stomaka ili ako jednostavno samo hoćete da se hranite malo zdravije, onda treba da isprobate jedan drevni recept. Čuveni Jezekiljev hleb popularan je širom sveta zbog svojih nutritivnih vrednosti i zdravih sastojaka.

OSVEŽAVAJUĆA I IDE UZ SVE: Salata od crnog luka

Ovaj neobičan hleb ime je dobio po velikom biblijskom proroku Jezekilju. Priča kaže da se u Bibliji pominje hleb napravljen od raznih žitarica, i to na poseban način, a danas je oživeo u odličnom receptu koji vole mnogi. Posebnim ga čini to što je hranljiv, i to zahvaljujući proklijalim žitaricama, kojima se pospešuje apsorpcija hranjivih materija. Uz to, ovaj hleb ima manje ugljenih hidrata, te je odličan i za one na dijeti.

Sastojci:

750 g žitarica (pšenica, ovas, ječam, raž)

dovoljno vode da žitarice ogreznu u njoj

1 šolja meda

pola šolje maslinovog ulja

2 kašičice soli

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter