Izvor:
30.05.2017 u 16:45
0

OVO HITNO TREBA UVESTI KOD NAS: Evo šta se dogodi kada vidite svoje lice pre sudara! (VIDEO)

Godišnje u Srbiji u saobraćajnim nesrećama u proseku pogine između 600 i 800 ljudi, a situacija je mnogo gora u glavom gradu Francuske, gde godišnje iz istog razloga umre oko 4.500 ljudi.

Zbog toga su vlasti Pariza osmislile jedinstvenu i šokantnu kampanju, kako bi građanima skrenule pažnju na to koliko su blizu smrti svaki put kad na bilo koji način nepromišljeno učestvuju u saobraćaju.

Naime, kad god bi neko od pešaka prešao ulicu na crveno svetlo, čuo bi se zvuk koji bi ih trgnuo i uplašio, a kamera bi ih u tom trenutku fotografisala. Njihova fotografija bi se momentalno našla na bolbordu odmah preko puta ulice, a građani bi ostali potpuno šokirani kada bi videli svoje preplašeno lice ispod kojeg je napisano:

Preko milion saobraćajnih nesreća dogodi se u svetu tokom jedne godine. Preko milion ljudi pritom izubi život. Pažljivo prelazite ulicu i ne dozvolite da i vi budete deo ove statistike.

Telegraf
Foto:Printskrin Facebook/ Sécurité routière

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter