Izvor:
14.10.2017 u 17:14
0

ŠTA SE DOGODI KADA AVIONSKU KARTU PLATITE 6.000 EVRA: Iskeširao basnoslovnu sumu, a šta je dobio zauzvrat? (VIDEO)

Oduševilo ga je što su ga pustili da šeta po pilotskoj kabini, ali, da li to vredi tih para.

Kada avionsku kartu u jednom smeru platite 6.000 dolara, očekujete najmanje zlatna sedišta u avionu. Kejsi Nejstat je odlučio da proveri šta će od "Katar Ervejza" dobiti za taj novac. Nije mu bilo žao da iskešira pomenutu sumu i svima pokaže kako se proveo.

Let je trajao 12 i po sati, a Kejsi nam je pokazao šta je za svoj novac sve to vreme imao na raspolaganju.

– Mogao sam da naručim bilo šta u bilo kom trenutku – kaže on i objašnjava da je, osim hrane dobio i pidžamu, papuče i neseser pun razne kozmetike.

– Moj prvi obrok bio je omlet, palačinke, dimljeni losos i kavijar, uz šampanjac, naravno.

Kada je rekao da mu se spava, stjuardesa mu je namestila krevet.

– U biznis klasi ima toliko prostora da možete bez problema, i ne smetajući drugim putnicima, raditi vežbe za svoje telo, kako se ne biste ukočili tokom tako dugog leta.

Na raspolaganju mu je bio odličan izbor filmova, serija, muzike, a što je posebno zanimljivo, mogao je da razgleda i avion u kom se nalazio, i da vidi šta se sve dešava među oblacima.

U jednom delu aviona se nalazi i bar u kojem je izbor pića odličan, kaže Kejsi, a i kada vam se pije kafa možete da birate: espreso, late, kapućino.

Toalet nije mnogo veći od onog u delu aviona za putnike sa jeftinijim kartama, ali je lepši i opremljeniji. Tu vas čekaju neraspkaovane četkice za zube, peškiri, dezodoransi, razne kreme…

Pogledajte video i napišite nam u komentaru da li sve to vredi 6.000 dolara.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter