Izvor: happyBSC
22.12.2020 u 14:38
0

GORDON REMZI RAZBESNEO GOSTE Da li bi i vi dali 20 evra za ovaj doručak? (VIDEO)

Proslavljeni kuvar i TV zvezda Gordon Ramzi je kao dodatak meniju u svom luksuznom restoranu u Londonu predstavio engleski doručak.

Ta objava, koja datira iz septembra, mnoge je iznenadila, ali oni koji su probali ovaj specijalitet ostali su razočarani veličinom porcije, ali i cenom. Naime, obični engleski doručak u njegovom restoranu košta 19 funti (nešto više od 20 evra).

Poslednja tri meseca Ramsi je trpeo kritike na svoj račun, ali sada je konačno odlučio da progovori o doručku koji je bezobrazno skup. Kazao je da ne misli ništa da menja i da bi taj doručak izabrao kao svoj poslednji obrok.

– Stojim uz njega čvrsto. Bez problema bih ga pojeo na poslednjoj večeri. Ovo je pravi engleski doručak pojačan zapečenim pasuljem. Ako vas brine cena, onda ga sebi ne možete priuštiti – kazao je otvoreno.

Doručak u Ramsijevom restoranu, inače, sadrži dva jaja, kobasicu, pečurke, grilovani paradajz i zapečeni pasulj. Ljudi su se u neverici pitali zašto bi neko za ovakav obični doručak platio 20 evra, ali Ramsi ostaje pri svome i sve kritičare naziva idiotima.

Zanimljiv je Ramsijev odgovor jednom kritičaru koji mu je na Tvitetu poslao sliku puno bogatijeg doručka iz nekog drugog restorana.

– Ja to zovem klasičnim engleskim infarktom – napisao je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter