Izvor: alo
16.01.2024 u 14:11
0

SLIKA ZA 3000 DINARA : Idu po restoranima da bi slikali hranu a posle im krivo

Objava jednog mladića iz Beograda nakon posete restoranu pokrenula je na društvenim mrežama žestoku polemiku i paljbu po onima koji posećuju ekskluzivne restorane i hvale ih bez pokrića. Evo kako objašnjavaju svoje i ponašanje vršnjaka.

„Hocu da dodam koliki nivo bezobrazluka cene u Beogradu dostižu. Drugar poslao sliku cena od pre godinu dana i sve delovalo ok ajde kao takosi 600din kesedilje 650. Moglo je da se jede koliko toliko i kao isprobaju ukusi i nešto novo, a da se čovek opet najede za razumne pare. Došli juce, ova tri sranja sa slike izasla su 3200 dinara. U ovom prvom jelu sa leve strane dobiju se tri takosa koja se pojedu u dva zalogaja. Ukupno nema ni 200g piletine u sva tri. Znači tanka tortiljica, topljen kačkavalj i malo piletine, 920 dinara. Sramotno“, rekao je on na početku obraćanja, a onda dodao i ono što je izazvalo polemiku.

Tada su krenuli da se nižu komentari koji objašnjavaju tužnu istinu o tome koliko su pojedincima bitniji forma i mišljenje drugih od suštine i sopstvene dobrobiti.

 Bar sam na drugim mestima bio ošišan, ali izašao sit. Ovde sam se spakovao i planirao da odem na picu.“

„Najviše me nervira to što sam ja čuo za ovo mesto prvenstveno zato što svi koje pratim na Ig govore: „Uuuh, moje omiljenooo mesto, stalno dolazim“ i ja kao kapiram mora da je pristupačno, čim svi tamo idu stalno, kad ono kur*ina, još jedan slučaj glume na Instagramu. 

NAPRAVITE LAKO OVU POSLASTICU: Rapsodija ukusa kojoj ćete se rado vraćati (VIDEO)

„Naša omladina pati od neizlečivih kompleksa, pa su za par slika na Instagramu i utisak da su uspešni i da žive život na visokoj nozi, spremni da isprazne novčanik i narednih 7 dana jedu sava hleb i paštetu. Vlasnici restorana u BG-u to znaju, pa su stoga i cene takve“, dala je svoje mišljenje jedna korisnica mreže „Redit“.

Celu situaciju je objasnio iskusni posetilac restorana i društvenih prilika:

„Lokal u kome je porcija takosa 30 evra ne nudi bolju, sočniju, ukusniju hranu, ili bolju uslugu od onih restorana gde je porcija 5 evra. Smisao je: plaćajući uslugu 5-10x više, ti zapravo plaćaš da budeš u društvu osoba sličnih tebi. Osoba kojima nije problem da naruče dve porcije po 3200 dinara takosa i to onda zaliju sa flašom koka-kole 0.5L koja košta 2500 dinara. Ne zato što imaju toliko para, nego zato što su prosto tako bahati“, zapušio je on usta svima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter