Izvor: Happy BSC
30.08.2022 u 13:59
0

NJEGOV HOROSKOPSKI ZNAK TI OTKRIVA KAKO DA GA ZAVEDEŠ: Lava obasipajte komplimentima, Devici servirajte afrodizijak!

On vam se dopada već neko vreme ali nikako da „padne“ na vas. Donosimo vam nekoliko saveta kako da uspešno zavedete vašu simpatiju.

Njegov horoskopski znak će vam otkriti čemu on ne može da odoli.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ovan

Trik u osvajanju Ovna jeste naterati ga da misli da on osvaja vas. Nabacite mu neki izazov u kom ćete se predstaviti boljim od njega – plivate do bova brže, pobedićete ga u odbojci na pesku, a i veslanje vam ide bolje… Ako mu je stalo do vas prihvatiće izazov i pokazati vam da je on najbolji – ne samo u veslanju.

Bik

Senzualnost i hedonizam stoji u opisu pripadnika ovog znaka – Bikovi obožavaju masaže, stoga ne bi bilo loše da mu ponudite jednu. Spomenite i da imate odlično ulje baš za tu namenu. Ako im pritom stvorite romantičnu atmosferu i spremite neki koktelčić, obožavaće vas.

OBARAJU S NOGU VEĆ PRI PRVOM SUSRETU, A POTOM SU FATALNI: 4 horoskopska znaka kojima bi Don Žuan pozavideo na šarmu!

Blizanci

„Drti talk“ i još malo pričanja, to je ono što pali ovaj mentalni znak. Ako ste stidljivi, najbolje je da krenete sa dopisivanjem, danas u moderno doba to nije ništa čudno. Kada im zaokupirate maštu, već je pola posla gotovo, a budući da je Blizanac dupli znak, ostatak ćete morati sami da odgonetnete.

Rak

Jedni od najvećih romantičara imaju i svoju strastvenu stranu. Rakovi posebno izlaze iz svojih oklopa po vrućini i kad je more u blizini. Obožavaju s*ksi igrice u moru u nekom zabačenom delu uvale, pa im predložite savršeno mesto gde možete biti sami.

Lav

Put do lavljeg srca i drugih delova tela definitivno je popločan komplimentima. Nakon što ste svog Lava obasuli pohvalama, nastavite u ništa manje ekskluzivnom tonu. Ako im ponudite vožnju gliserom, brodićem ili barem pedalinom… zavisi od mogućnosti… nagradiće vaš trud negde daleko na pučini.

Devica

Analitične device imaju i svoju „kinki“ stranu, ako muku mučite kako da im (pristojno) date do znanja da ste zainteresovani baš za taj deo njihove ličnosti, pozovite ih na večeru koja se sastoji od afrodizijaka. Pritom im objašnjavajte zbog čega su dobre sirove školjke, a zbog čega jagode u čokoladi. Prava devica jednostavno neće moći da ospori te činjenice.

Vaga

Baš poput Afrodite rođene iz morske pene, vage obožavaju biti najlepše među najlepšima, a upravo takav mora biti i njihov partner. Higijena, usklađena odeća i prijatan miris prva je stvar koju primiete, bez toga im ni ne prilazite. Osvojiće ih romantične priče o lokalnim ljubavnicima iz davnina, ispričane na uvo dok pijete neko osvežavajuće piće u koktel baru.

Škorpija

Svom muškarcu u znaku škorpije predložite noćno kupanje, bez suvišnih krpica, naravno. Nećete morati dugo da čekate na odgovor.

Strelac

Put do srca (i ostalih delova tela) strelaca je jednostavan, ali zahteva dosta hrabrosti. Kao što njegove strele lete bez skretanja i gađaju u metu, oni upravo takav jezik cene. Zaboravite na metafore, dvosmislene komplimente i tajne signale, ovaj istinoljubivi znak takve floskule gleda kao „muljanje“. Ali zato, otvoreno iskazivanje naklonosti, pogotovo ako je oko vas društvo koje to može čuti, oduševiće pripadnike ovog znaka. Sigurno će nagraditi vašu hrabrost.

Jarac

Naoko hladan i zatvoren, Jarac je prikriveni romantik koji itekako dobro zna proceniti „situaciju na terenu“, ako osetite da imate šansu kod jarca, budite sigurni da vas je on već skenirao i zapazio. Hrabro mu pristupite i predložite neki „fensi“ izlazak, nakon kog ćete ostati sami.

Vodolija

Ako neko ceni nekonvencionalno flertovanje onda je to vodolija. Zato razmislite kakvom bi neobičnom rečenicom zaokupili njegovu pažnju, pa je još malo „zabiberite“. Nakon upoznavanja predložite odlazak na neko neobično mesto u blizini i pustite da stvari idu svojim tokom.

Ribe

Ribe su prava deca mora i tekom leta, negde uz obalu, osećaju se kao kod kuće, to neka vam bude ključ u osvajanju ovih romantičnih dušica. Vole nadrealne situacije i priče, pa ako im spomenete da ste vaš susret već davno sanjali, oni će se prosto „istopiti“. Nakon toga organizujte zajednički izlet na neku zabačenu plažu i prepustite se nežnostima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter