Izvor: magazin.novosti
16.10.2021 u 14:28
0

OVAKVE DEVOJKE MUŠKARCI IZBEGAVAJU!

Ukoliko ste u potrazi za partnerom, razmislite o svojim osobinama.

Nisu samo žne te koje biraju svoje partnere i traže im mane. I muškarci su ti koji imjau svoje zahteve i tačno znaju šta ne žele od svoje partnerke.

Donosimo vam tri tipa žena koje muškarci uvek izbegavaju.

PROČITAJTE JOŠ: Saznajte da li je BEZBEDNO spavati sa MOKROM kosom

Šefica

Ova žena su muškarcima izuzetno naporne i doživljavaju ih kao da im je šefovanje zapisano u DNK. U početku će im se to činiti slatkim, kada se počne osećati kao dečak u školi kom učiteljica govori šta mora da uradi, brzo će pobeći.

Tračara

Ova žena je poput žute štampe u očima muškaraca. Voli da ogovara i razgovara o drugim ljudima. U početku će se činiti kao zabavna sa svojim anegdotama, ali na kraju se muškarci počnu pitati  šta o njemu govori iza leđa.

„Spasiteljka“

Ova žena svuda vreba. Ona je vrsta žene od koje svaki muškarac želi da pobegne pod svaku cenu. Naravno, neki muškarci vole ovakve žene zbog vlastite nesigurnosti. Ona tvrdi da ga voli baš takvog kakav je, ali malo po malo, želi da ga promeni i spasi od samoga sebe. Prvo je to njegov stil, a onda i njegov muzički ukus. Jednostavno ga mora spasiti od tih bednih izbora jer ona najbolje zna što je za njega dobro. Kada stigne do njegovih prijatelja i hobija, on obično beži glavom bez obzira.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter