Izvor: magazin.novosti
16.10.2021 u 14:55
0

MUŠKARCI SE PLAŠE PAMETNIH ŽENA: Istraživanja su pokazala da pametne žene mogu da „prođu“ samo pod jednim USLOVOM

Ljubomora, bahatost, tvrdoglavost, opšte je poznato da nijedna od tih osobina nije privlačna, međutim, one nisu razlog zbog kojeg pojedine žene „odbijaju“ muškarce.

Prema istraživanju, mnoge muškarce odbija ženska inteligencija! Nedavno je sprovedeno istraživanje pokazalo je ove šokantne rezultate.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKVE DEVOJKE MUŠKARCI IZBEGAVAJU!

Pametne žene odbijaju muškarce

Naučnici sa Univerziteta Kolumbia sproveli su istraživanje o izlascima na 500 muškaraca i žena.

Pomoću eksperimenta na brzim sastancima želeli su da saznaju kakav uticaj privlačnost i inteligencija imaju na verovatnost drugog sastanka.

Rezultat: Čak i ako je ženama privlačnost važnija od inteligencije, muškarac može da postigne bodove sa obe karakteristike. Što je lepši i pametniji, veće su šanse da se ponovno vide. Osim toga, čovek bi nedostatak privlačnosti mogao da nadoknadi velikom inteligencijom i obrnuto.

Kod žena je bilo potpuno drugačije: muškarce su inteligentne žene više odbijale, nego uzbuđivale. Oni su želeli ponovno da vide prosečno privlačnu ženu samo ako nije jako inteligentna (ne 10/10 na lestvici).

Izuzetno pametne žene mogle su da budu „pun pogodak“ samo u jednom slučaju: ako su izuzetno privlačne.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter