Izvor: superzena
20.09.2022 u 15:59
0

RETKI POPUT DIJAMANATA: Velika razlika u godinama nije prepreka za ljubav! Prednosti veze sa zrelim muškarcem!

Iako mnoge žene koje su u vezi s mlađim muškarcima ne skidaju osmeh s lica, idealna razlika koja će ženu uistinu učiniti srećnom je više od deset godina u korist muškarca.

BUDITE HRABRE: Nemojte čekati da muškarac preuzme inicijativu, učinite prvi korak!

Prednost starijih muškaraca je iskustvo i galantnost, kao i činjenica da su spremni da ulažu u odnos koji započnu. Meri Gold kolumnistkinja iz Velike Britanije tvrdi kako stariji muškarci imaju samopouzdanje, a to je ono što ih razlikuje od mlađih koji su nesigurni. Ona kaže kako je muškarac stariji od žene 10 do 15 godina pravi partner za nju. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Stariji muškarci znaju i tajne zavođenja kojima lako osvajaju žene, ali ne staju na tome već se trude i ulažu u vezu i sa svojim partnerkama vode duge i ozbiljne razgovore. 

Kolumnistkinja Gold tvrdi kako su stariji muškarci bolji partneri, jer su u prethodnim vezama naučili šta žene žele i vole i šta im smeta, kao i koje reči ne treba upotrebljavati u ženskom prisustvu. Sve su to stvari koje pripadnice lepšeg pola bacaju na kolena. 

I dok su mlađi partneri „slađi pod prstima“, njihov pogled vrluda i skloni su flertu s drugim ženama. Oni stariji itekako znaju da se to ne radi i znaju da kontrolišu svoju seksualnost. 

Stariji partneri cene žene, a one u njihovom društvu nisu pod pritiskom da moraju odlično da izgledaju, tvrdi Meri Gold koja naglašava kako je jedna od prednosti starijeg muškarca što voli zdravu hranu na jelovniku. 

Na šarm i samopuzdanje starijih muškaraca pale su manekenka Rouzi Hantington-Vitli koja je u vezi s 20 godina starijim glumcem Džejsonom Stathamom, prelepa Ketrin Zita Džouns čiji je suprug Majkl Daglas stariji 25 godina. Jedanaest godina starijeg je odabrala i Hajdi Klum, ali i Selma Hajek.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter