Izvor: Objektiv
19.10.2021 u 17:10
0

SAVRŠENSTVO NE POSTOJI: Ovaj i još četiri mita na koja odmah treba da ZABORAVITE

Ne postoji savršenstvo

PROČITAJTE JOŠ:  NAŠA POPULARNA STOPERKA SAMO ZA HAPPY BSC: „Nije lako biti stoperka“ (INTERVJU/VIDEO)

Ako je sudeći po filmovima, sve ljubavi su idealne.

A scene koje u njima viđamu su sve, samo ne realne. 

Kao što niste ni vi, tako ni vaš partner ne može da bude savršen.

To je prvo što treba da prihvatite, a zatim i da njega prihvatite onakvog kakav jeste.

PROČITAJTE JOŠ:  Slavni glumac Džoni Dep stigao u Beograd!

Zaboravite na nerealna očekivanja i uživajte u realnosti.

A da biste mogli da razlikujete realno od nerealnog, predstavljamo vam neke od mitova na koje treba u potpunosti da zaboravite:

Veza treba da bude strastvena
Svakako da će ljubavni odnos na početku biti strastven. To će učiniti da partneri steknu poverenje i da se osećaju opušteno. Bilo bi idealno da se taj prvobitni plamen strasti nastavi, ali nije dobro gajiti prevelika očekivanja.

Ono što treba imati na umu jeste i to da strastvene scene gde partneri jedno drugom kidaju odeću često nisu deo realnosti.

Par treba da deli ista interesovanja
Naravno da treba da volite slične stvari i da imate zajedničke hobije, ali svako je i dalje osoba za sebe, pa je sasvim u redu da ima svoja lična interesovanja. Čak iako nemate zajedničke prijatelje, ne idete u duge šetenje i ne volite istu muziku, ne brinite, nije smak sveta.

Srećni parovi se nikada ne svađaju
Ukoliko se svađate znači da se volite, jer ako nema rasprava i nesuglasica znači da i niste preterano zainteresovani jedno za drugo.

Ali, ako vam je stalo do druge osobe, sasvim je prirodno da ćete se nekad i posvađati. Naravno, to ne znači da treba da urlate ili bacate tanjire na sve strane, već da shvatite kako su povremene rasprave sasvim dobre za kvalitet veze.

Svako mora da voli porodicu i prijatelje onog drugog
Ne zaboravite da ste u vezi sa osobom zbog obostrane ljubavi, razumevanja i privrženosti. To što ste vi zajedno srećni, ne znači da morate biti srećni sa svim članovima njegove porodice i svakim prijateljem. Dovoljno će biti međusobno poštovanje, i prijatan razgovor s vremena na vreme.

Idealan par uvek provodi vreme zajedno
Ako želite da pupčanom vrpcom budete vezani za svog partnera, odmah zaboravite na tu priču. Svako mora da radi, ide na posao, ima druge obaveze i sopstvena interesovanja. Takođe, svakom je potrebno da ima vreme samo za sebe, i barem se na trenutak osami. Zato je biti ponekad razdvojen od partnera veoma zdrava navika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter