Izvor: Najzena
10.10.2023 u 17:57
0

ŽENE OBOŽAVAJU OVAKVU BRADU KOD MUŠKARACA: Kada je vide srce im zatreperi, prosto im je neodoljiva!

Prema istraživanju, žene vole dlake na licu kod muškaraca. Ali postoji određeni stil brade koji žene najviše vole.

Previše dečački

Dame će često znati da li žele ili ne žele da se zabavljaju sa muškarcem samo na osnovu njegove dlake na licu. Međutim, ne radi se o bilo kakvim dlačicama – radi se o njihovoj zdravoj dozi.

Dobro obrijan muškarac je prijatan na dodir, ali nekim damama može izgledati previše dečački, dok za neke puna brada može biti previše agresivna.

Ali uredna, nekoliko dana stara brada? To im je seksi. To je kao muška verzija „šika bez napora“. Ona predstavlja zrelost, muškost i misteriju, kao na primer – Rajan Gosling (Rajan).

LAŽNO STE OPTUŽENI: Budite smireni jer ako pobesnite izgledaćete još krivlje

Brada od 10 dana

Nauka je rekla svoje i pokazalo se da su muškarci sa određenim tipom brade seksipilniji.

Studija je 2020. godine imala za cilj da dokaže ovu tvrdnju kada je pokazala 351 ženi  fotografije deset muškaraca u različitim fazama rasta dlačica na licu: glatko obrijane, kraće brade, duže brade i potpuno brade.

Zamolili su učesnike da ocene svako lice na osnovu privlačnosti, muškosti, zdravlja i roditeljskih sposobnosti. Žene su kao najatraktivniju ocenile bradu koja traje oko 10 dana.

Istraživači studije su predvideli da bi ženama bradata lica mogla biti privlačnija od glatko obrijanih lica.

Muške osobine

Kako se ispostavilo, poznato je da ženske preferencije prema muškim osobinama jačaju tokom plodnog perioda menstrualnog ciklusa kada se mogu ostvariti prednosti parenja sa muževnijim partnerom.

Međutim, pokazalo se da su podjednako zdravi i privlačni važili i glatko obrijani muškarci, kao i oni sa punom bradom.

Najmanje atraktivna? I muškarci i žene složili su se da je u pitanju brada kojoj je potrebno oko 5 dana nebrijanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter