Izvor: happyBSC
14.01.2021 u 10:37
0

ČUDO MEDICINE Ovako izgleda dečak koji je odbranio mlađu sestru od psa (GALERIJA)

Bridžer Voker (6) oduševio je ceo svet svojim herojskim činom, kada je zaradio 90 šavova nakon što ga je ugrizao pas dok je štitio mlađu sestru. Od nemilog događaja prošlo je više od šest meseci, a Bridžerovi ožiljci počeli su da blede zahvaljujući uspešnom medicinskom tretmanu kojem je podvrgnut nakon napada.

NAJVAŽNIJE DANAS

NAĐEN UROŠ KOJI SE IZGUBIO NA STAROJ PLANINI! Cele noći za njim su tragali spasioci

UPOZORENJE RADOJČIĆA: Epidemiološka situacija je bolja, ali nema mesta za opuštanje

OD DANAS: Počinje vakcinacija dobrovoljno prijavljenih građana

Kada su čuli za njegov hrabri čin, lekari jedne bolnice odlučili su da dečaku priušte besplatno lečenje i lice mu je, pomoću laserskog tretmana, polako počelo da dobija stari sjaj. Dečakova majka objavila je na svom Instagram profilu niz fotografija na kojima se mogu videti rezultati, a Bridžer izgleda srećnije nego ikada.



– Bridžer je velika inspiracija u ovim teškim vremenima. Njegova hrabrost zaslužuje svako priznanje. Čast mi je biti deo lekarskog tima koji pomaže njegovom oporavku – rekla je doktorka Banusali za „Dejli Mejl“.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

DANAS JE MALI BOŽIĆ! SRBI slave SVETOG VASILIJA VELIKOG, a ovo su običaji o ovom danu!

Kragujevčanin skočio kroz prozor suda: Priveden zbog ranijeg prekršaja

VREMENSKA PROGNOZA ZA 14.JANUAR: Oblačno do 4C, za vikend LEDENI DANI!

Nakon što je njegovu sestru napao pas, Bridžer se nije ni sekunde dvoumio i odmah je zaštitio devojčicu i obračunao se s besnim psom, koji ga je ozbiljno povredio. Na pitanje zbog čega je to učinio, rekao je:

– Mislio sam da, ako neko mora da umre, onda to treba da budem ja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter