Izvor:
22.05.2019 u 14:37
0

DOKTOR COLIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: „Pacijent mi je sugerisao da imam podočnjake, sutradan sam otišao pod nož, danas sam…“! (VIDEO)

Doktor Milan Colić specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirugije koji je zajedno za bratom Miodragom Colićem osnovao prvu privatnu zdravstvenu ustanovu u zemlji "Dr Colić" koja je specijalizovana i već tri decenije unazad posvećena zdravlju i lepoti, govorio je specijalno za Happytv.rs, o mnogim intrigantnim temama koje uključuju njegovu profesionalnu karijeru.

Naime, doktor Colić je prventstveno otkrio šta možemo očekivati konkretno na polju ove hirurgije kroz desetak godina.

– Mnogo toga se modernizovalo u poslednjih dvadeset godina, što je naša klinika ispratila, te ispunjavamo sve prohteve pacijentima širom regiona. Danas se zahteva da se sve što brže radi – kaže on.

Čitaoce u velikom broju zanima kako izgleda jedan dan doktora Colića, te je on pored toga otkrio i najuzbudljiviji deo svog posla.

Najveći izazov mi je da razgovaram sa pacijentima. Plašim se pacijenata koji se ne plaše, jer je normalno da uvek postoji neki strah pred operaciju – rekao je on, pa dodaje.

Operacija veoma utiče na samopouzdanje svakog čoveka. Ljudi nemaju drugu šansu da ostave prvi utisak i zbog toga je samopuzdanje ono koje doprinosi uspehu u svakom poslu. Imam čak i svoje iskustvo. Kada mi je jedan pacijent rekao da imam ogromne podočnjake, ja sam ih odmah operisao i radio lifting. Nakon što sam odradio tu operaciju, osećao sam se mnogo bolje, nisam ja hteo da izgledam kao neuspeli 30- godišnjak, ali jednostavno se bolje osećam – kaže doktor.

Pored toga, Colić je otkrio detalje knjihe koja je izašla kao posledica tridesetogodišnjeg rada, prvo nam je otkrio da je stručni deo je pisao pisao njegov brat, a Milan onaj drugi deo sa anegdotama.

Šta je sve otkrio možete čuti u snimku ispod teksta:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter