Izvor: Alo.rs
03.08.2020 u 18:31
0

Dr Nestorović OTKRIVA kako da se ZAŠTITIMO od KOMARACA!

Osim sokova od svežeg povrća nalik celeru, krompiru, šargarepi, cvekli ili rotkvici, važno je piti i čajeve od lekovitih biljaka kako bi se organizam detoksikovao i jačao imuni sistem.

Opšte je poznato kako se komarci hrane ljudskom krvlju.

Ali, kako tvrdi pulmolog sa UDK u Tiršovoj Branimir Nestorović, oni nas neće napadati ako zadržimo organizam u baznom, a ne u kiselom stanju. Znači, trebalo bi meso svesti na minimum i imati bar četiri obroka dnevno sa povrćem.

PROČITAJTE OVO

OBRATITE PAŽNJU: Petina obolelih primeti ovaj simptom za koji grupa lekara traži da se uvrsti među zvanične!

MOŽDA JOŠ UVEK NIJE KASNO ZA LETOVANJE: 4 zemlje u koje građani Srbije mogu ići slobodno bez PCR testa!

VERNICI DANAS SLAVE SVETOG PROROKA JEZEKILJA: Činio je ČUDA posle VIZIJA, i video PROPAST ovog grada

– Komarci se hrane aminokiselinama iz ljudske krvi jer je to jedini način da ženka bude reproduktivno sposobna. Ukoliko je vaš organizam kiseo zbog hrane koju unosite svakodnevno, ovi insekti će to osetiti i više će vas ujedati – objašnjava dr Nestorović i dodaje da su naše ćelije po prirodi alkalne (bazne) i da ih samo naknadnim unosom kiseline možemo promeniti.

Uočićemo da nas komarci manje jure ako redovno konzumiramo povrće i voće, i ako ne jedemo hranu bogatu spornim kiselinama, kao kod svake prerađene namirnice poput mlečnih proizvoda i mesa.

– Zdrava ishrana je dobra za organizam uopšte, pa i kad je u pitanju izbegavanje uboda komaraca. Ukoliko unesete bar četiri povrćna obroka i nešto voća, oko koga takođe morate da povedete računa zbog šećera, šanse da vas napadaju komarci su minimalne – kaže dr Nestorović uz obrazloženje da kada nemate u sebi ono čime se ovi insekti hrane onda “oni na vas neće gubiti vreme“

Ujedi komarca postaju manje važni ako održavamo bazni metabolizam, a naše telo u alkalnom stanju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter