Izvor: TANJUG
13.07.2022 u 13:11
0

KLINIKA U KOJOJ JE RADIO NESTRUČNI KIROPRAKTIČAR RADILA BEZ LICENCE: Nemaju dozvolu Ministarstva zdravlja!

Privatna klinika „Balans medika“, u kojoj je posle tretmana kod kiropraktičara, muškarac ostao nepokretan, a kasnije preminuo od posledica nameštanja prvog kičmenog pršljena, nije imala licencu Ministarstva zdravlja, saznaje Tanjug u tom Ministarstvu.

Centar za alternativnu medicinu „Balans medika“ radio je bez licence, a zdravstvena inspekcija resornog Ministarstva nije u mogućnosti da izvrši kontrolu te ustanove jer je, kako kažu u Ministarstvu zdravlja, onemogućen ulaz u prostorije privatne klinike.

U KLINICI NA KOJOJ JE PACIJENT PREMINUO NAKON TRETMANA NIKOGA NEMA: Kiropraktičar ne otvara vrata!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sve podatke oko zdravstvenog stanja muškarca koji je zbog komplikacija preminuo na Institutu „Banjica“, inspekcija prikuplja na tom institutu.

Muškarac M.Ð. (58), je 24. marta, nakon tretmana kod kiropraktičara u klinici „Balans medika“, prevezen je u Institut za ortopediju na Banjici, gde je kasnije preminuo.

On je u privatnoj klinici bio na tretmanu kod kiropraktičara radi nameštanja prvog vratnog pršljena („atlasa“), a tokom tretmana se ukočio i nije više mogao da se kreće.

Na Institutu mu je konstatovana fraktura 1. vratnog pršljena usled čega je ostao nepokretan i odmah je uveden u veštačku komu, nakon čega preminuo.

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog za obdukciju, nakon čega će proceniti da li ima elemenata krivičnog dela i u čijoj je nadležnosti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter