Izvor: Happytv.rs/Informer.rs
02.11.2023 u 18:20
0

APSOLUTNI HIOT OVE JESENI: Ova boja laka za nokte deluje luksuzno i glamurozno (FOTO)

Boja crvene trešnje napopularnija je boja laka za nokte ove jeseni.

Kada je reč o nijansama za manikir, vrhunski stručnjaci uvek kažu isto: mlečno roze boja laka za nokte vlada tokom proleća i leta, a sezona jesen-zima rezervisana je za nokte boje trešnje.

Ovaj trend popularan je svake sezone, ali ga to ne čini manje zadivljujućim. Bordo boja na noktima uvek izgleda luksuzno i glamurozno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

Kao što ime govori, nokti crne trešnje oponašaju boju crne trešnje. Spadaju negde između tamno crvene i tamnoljubičaste, tako da u okviru trenda možete da skrojite savršenu nijansu prema svom tenu i željenoj estetici.

Crna je neutralna boja koja ide uz sve, ali crna trešnja dodaje malo više topline dok stvari ostaju tamne i dovoljno jednostavne da se uklope u celu vašu garderobu.

ZBOG OVE GREŠKE PRI ŠMINKANJU IZGLEDATE STARIJE: Evo kako se pravilno nanosi maskara (VIDEO)

Obično se lepo slaže sa jesenskim i zimskim paletama boja. Izgleda sjajno kao manikir sa sjajnom završnom obradom na kratkim noktima, ali može lepo da deluje na svim dužinama ili da bude na samo jednom noktu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter