Izvor: Zdravija.com
02.11.2023 u 22:15
0

AKO MUČITE MUKU SA ISPUCALIM USNAMA, IMAMO IDEALNO REŠENJE ZA VAS: Ovo je najjednostavniji piling, brzo i lako rešenje

Iako je vreme dosta toplo za jesen, na našem telu i organizmu se i dalje osete neke promene. Jedna od njih su i ispucale usne. Ako ste i vi osoba koja muku muči sa ovim problemom, donosimo vam najbrži i najlakši način ga rešite.

Za ovaj piling potreba su vam dva sastojaka: šećer i vazelin.

Držite ih u kupatilu i pred spavanje prvo na prst stavite malo vazelina. Zagrabite, nemojte naneti samo tanki sloj kao da stavljate labelo. Onda to umočite u šećer, koji će sa zalepiti za vaš prst.

APSOLUTNI HIOT OVE JESENI: Ova boja laka za nokte deluje luksuzno i glamurozno (FOTO)

I onda trljajte usne!

Nakon par sekundi trljanja, isperite, nanesite svoj omiljeni balzam u debelom sloju, i vaše usne će biti nikada lepše.

Jednostavno rešenje od stvari koje verovatno već sada imate u kući, pa tako ne morate da kupujete gotove proizvode (koji su isti, samo skuplji)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter