Izvor:
09.02.2018 u 20:25
0

CELU ILI CEĐENJU POMORANDŽU? Stručnjaci tvrde šta je zdravije!

Brz način života koji ne mimoilazi nikog od nas mnogo je uticao na našu ishranu – kako na način ishrane tako i na namirnice koje koristimo.

U vremenu kada nam dnevne obaveze nameću ritam i diktiraju kako ćemo da se hranimo, često se dešava da i iz nabolje namere grešimo kada je hrana u pitanju, ali i sokovi koje često pravimo kako bismo nadoknadili vitamine i minerale.

Živimo vremenu kada su smuti veoma popularni, kao i sveži sokovi, ali ono što je bitno jeste da i kada su oni u pitanju moramo da znamo određena pravila. Ukoliko želimo da iz sokova dobijemo ono najbolje onda moramo da znamo kako se oni prave, od kog voća i povrća i kako…

Sokovi koje spremamo u sokovnicima nemaju vlakna i nema potrebe da ih žvaćemo, sem ukoliko ne dodamo pulpu kada napravimo sok. Sokovi su dobri jer se hranljivi sastojci brzo nađu u krvi, a ukoliko su napravljeni od slatkog voća dižu šećer.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter