Izvor: Objektiv.rs
19.07.2021 u 09:37
0

ČISTI ORGANIZAM: Jedna čaša OVOG SOKA svako jutro učiniće mnogo za vaše zdravlje

Kombinaciju lubenice i limuna jetra zaista voli

PROČITAJTE JOŠ

CRNI REKORD ZA BELGIJU: U poplavama poginulo 36 osoba, a nestalih ima 163!

TANJA SAVIĆ ZAPROŠENA! Momak pao na kolena i izvadio prsten u toku nastupa! (VIDEO)

ISPROBAJTE OVAJ KOLAČ: Mekano testo sa sočnim prelivom ostaviće vas bez daha!

PROČITAJTE PAŽLJIVO SAVETE KOZMETOLOGA! Kako da se pravilno sunčate, a da ne naškodite koži!

Jetra je jedan od unutrašnjih organa u kojem se vremenom nakupljaju toksini koje je potrebno očistiti iz organizma.

U tome vam može pomoći detoksikacija tela, a leto je idealno vreme da je započnete. 

Detoksikaciju tela najbolje je postići konzumiranjem prirodnih sokova. U pitanju je domaći sok koji se pravi od samo dva sastojka, a koji bi trebalo da pijete svako jutro.

Ovaj napitak vam može pomoći kad je u pitanju smanjenje kilaže, izbacivanje toksina, poboljašnje rada digestivnog trakta i podsticanje metabolizma. 

Biće vam potrebno:

dve veće kriške lubenice

jedan limun

Priprema:

Lubenicu naseckajte na komadiće i ubacite ih u sokovnik ili blender. Dodajte sok od limuna i sve izmiksajte i napitak je spreman.

Kako sastojci ovog soka deluju na organizam?

Lubenica u sebi sadrži L – citrulin, odnosno aminokiselinu koja čisti toksine i druge otrove iz organizma. Lubenica je odličan izvor kalijuma koji je bitan za pravilan rad bubrega i takođe pomaže u čišćenju organizma, a uz to pomaže i kod skidanja neželjenih kilograma.

Limun stimuliše probavni sistem i olakšava zatvor. Osim toga što jetra veoma voli limun, ovo voće alkalizuje organizam i pomaže u uspostavljanju optimalne pH vrednosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter