Izvor: happyBSC
28.09.2020 u 15:29
0

INOVATIVNO! Pogledajte porodični dom filmskog producenta (VIDEO)

Kris Hanli je filmski producent još od 1991. godine, a njemu su pripisane zasluge za poznati film „Američki psiho“. Iako je filmska produkcija zauzimala centralno mesto tokom većeg dela Hanlijevog života, on ima još jednu strast, a to su inovativni domovi.

„Business Insider“ piše da je jedan od tih domova „nevidljiva kuća“ koja je „presvučena“ ogledalom i ima jedan sprat. Dovršena je 2019. godine i podseća na naopako okrenut soliter.

Kuća koju je Demi Lovato nedavno rentirala, prostire se na imanju od 90 hektara u Džošua Triu u Kaliforniji, koju su Hanli i njegova supruga Roberta kupili 2006. godine. Par je na imanju takođe instalirao i montažnu gostinjsku kuću.

Sada se priprema njihova treća kuća pod nazivom „Zvezdana kuća“. Sastoji se od 21 brodskog kontejnera, a ovaj sasvim neobičan dom podseća na zvezdu koja je eksplodirala.



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter