Izvor: happyBSC
12.11.2020 u 14:21
0

KUĆA OD KONTEJNERA Pogledajte neverovatni porodični dom na Novom Zelandu (FOTO)

Kuća napravljena na Novom Zelandu oda je industrijskom stilu i predstavlja zaista impresivan projekt.

Kuća koja se nalazi u Vaikato regiji na Novom Zelandu napravljena je od 12 transportnih kontejnera i primer je praktičnog, ekološkog i relativno jeftinog doma.

Ovaj neobični objekt je oda industrijskom stilu, a pažnju privlači svojim neobičnim modernističkim eksterijerom i iznenađujuće prostranom unutrašnjošću. Sastoji se od glavne kuće, male kolibe, garaže i bazena, a za sve ovo je bilo dovoljno 12 transportnih kontejnera.

U kući se nalazi šest spavaćih soba, tri toaleta i tri kupatila, a crni industrijski izgled je u harmoniji s plavim bazenom i zelenom okolinom.

Kuća je ponuđena na prodaju, ali cena nije objavljena. Inače, slične kuće napravljene od kontejnera koštaju između 150.000 i 175.000 dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter