Izvor: NAJŽENA
20.08.2023 u 16:17
1

LAKO I JEDNOSTAVNO: Jednim predmetom očistite celu kuhinju bez MUKE!

Kada je reč o kuhinji, ona je jedna od najkorišćenijih prostorija u kući, pa je važno dobro je očistiti.

Iako mislite da je to težak i naporan zadatak, ne mora biti tako. Jedna profesionalna čistačica na Instagramu je podelila svoj jednostavni trik s kojim ćete, kako tvrdi, vrlo brzo očistiti baš celu kuhinju.

Sve što vam je potrebno je tableta za mašinsko pranje posuđa. Naime, male tablete koje bacite u mašinu za pranje sudova napunjene su koncentrisanim sredstvom za čišćenje dizajniranim za odmašćivanje i uklanjanje prljavštine. To ih ne čini savršenima samo za pranje posuđa, već i za čišćenje skoro svakog dela vaše kuhinje.

NE ZANEMARUJTE ETIKETE NA ODEĆI: U suportnom možete trajno oštetiti bitan komad odeće

Za ovaj trik sve što treba da uradite je da napunite sudoperu vrućom vodom i pustite da se tableta otopi.

Nakon što je voda bila u sudoperi oko 20 minuta, ispustite vodu iz sudopere i malo je izribajte i obrišite krpom, i isperite.

Profesionalna čistačica preporučuje da to radite jednom nedeljno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LAKO I JEDNOSTAVNO: Jednim predmetom očistite celu kuhinju bez MUKE!”

  1. Ma nema potrebe za tako necim, dovoljno je imati dva sundjera , jednim perete sudove drugim perete sudoperu , ne treba vam nista drugo za pranje i sudova i sudopere nego samo deteredjent sa kojim perete sudove , ja uzimam Tas , ranije sam jedan drugi a sada Tas , jeftin je i dobar i jos ga i razredim . Vazno je samo da sundjere koje ste upotrebljavali na kraju dana operete iscedite i ja onaj rapavi deo okrenem prema gore da se tako suse do sledece upotrebe. Jos nesto definitivno je bolji sundjer koji je malo skuplji jer je onaj sundjerasti deo malo gusci i samim tim daje finu penu a ne upotrebljavate pri tome mnogo tecnog praska dok ovi jeftiniji sundjeri nemaju tu gustinu i tecni deterdjent samo prolazi kroz njih i tako trosite jako puno deteredjenta bez razloga a nemate osecaj da su sudovi dobro nasamponirani , najvaznije je dobro isprati sve sudove nakon pranja deteredjentom .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter