Izvor:
09.09.2016 u 22:11
0

MILIONI RODITELJA SU JOJ ZAHVALNI: Rešila je decu da nauči da VEZUJU PERTLE i postigla je NEMOGUĆE! (VIDEO)

Svako ko je ikada pokušao da nauči dete da vezuje pertle zna koliko to može da bude stresno za oboje – i za mentora i za malog đaka. Sve te petlje i provlačenja mogu da deluju preterano za vaše dete, a roditelji dece sa autizmom imaju još više muke da sa svojim mališanima savladaju ovaj problem.

Kirsten Džonson, koja se "krije" iza projekta Nezaustavljiva mama (Unstoppable Mother), pre manje od mesec dana podelila je sa svojim pratiocima na Fejsbuku video prilog na kojem je pokazala kako je uspela da nauči svog sina da vezuje pertle.

Iako su neki komentari ukazali na to da poznaju taj metod već godinama, kao i da traje "predugo", većina roditelja je i više nego zahvalna Džonsonovoj na ovom tutorijalu – posebno su joj odali zahvalnost roditelji autistične dece i dece koje imaju problema sa motoričkim sposobnostima.

Moj sin ima 14 godina i autističan je, pa ima prilično teškoća sa korišćenjem prstiju, a ovo je bilo tako lako za njega – napisao je jedan od roditelja.

Video snimak ove mame pogledalo je skoro šest miliona gledalaca, pa zašto ne biste i vi?

HappyTv.rs
Foto: Facebook/UnstoppableMother

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter