Izvor:
10.07.2017 u 21:19
0

MOJE DETE, MOJ POSED: Stavila je pirsing na obraz svojoj bebi, razlog će vas ostaviti bez reči!

Endina Vans je majka šestoro dece iz Ohaja i aktivistkinja koja se bori protiv obrezivanja dece, što smatra sakaćenjem.

Kako bi prenela svoju poruku javnosti, rešila je da na svoj Fejsbuk profil postavi kontroverznu sliku sa još kontroverznijom porukom.

– Napravila sam pirsing na obrazu svom detetu, zar nije slatko? Znam da će ga obožavati kad malo poraste i biti mi zahvalna, a ako joj se ne svidi, uvek može da ga skine. Ja sam roditelj, ona je moje dete i sa njom ću raditi šta ja hoću. Ja odlučujem u njeno ime sve dok ne napuni 18 godina. Ako sam je ja napravila, to znači da je ja i posedujem. Ne treba mi ničija dozvola da sa njenim telom radim šta hoću i to nikako ne može da se svrsta pod zlostavljanje. Uostalom, ljudi svakodnevno buše deci uši, u čemu je problem? Moje dete, moj izbor i nemate pravo da me osuđujete jer svi biramo kako ćemo da odgajamo svoju decu – poručila je ova majka na Fejsbuku.

Međutim, pirsing je lažan jer je Endina htela samo da osudi obrezivanje dece, ali je uprkos tome bila predmet osuda. Ipak, bilo je i mnogo onih koji su shvatili poruku i podržali ovu majku.

Izvor: kurir.rs
Foto: Facebook/LatNbtrfly

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter