Izvor: kurir.rs/happy.BSC
02.08.2023 u 09:30
0

NIJE UVEK MLAĐE SLAĐE: Zbog upola mađe žene napustio sve, dobio blizance i sada se kaje – BIVŠA procvetala

Džejna Hoking poznata američka kolumnistiknja , napisla je priču o svom prijatelju koji je napustio svoju porodicu, zbog upol amlađe ljubavnice, sa njom osnovao porodicu dobio blizance pa se pokajao. Oma dalje objašnjava kako muškarci kada dodđu u te neke godine krize srednjeg doba prave kolaslane greške.

Pre nekoliko večeri, moj prijatelj mi je jadikovao zbog nevolje u koju se uvalio. Vidite, u zrelom dobu od 58 godina on je trčao okolo za svoje dvoje male dece. Da skratim dugu i pomalo komplikovanu priču, pre pet godina je tadašnju suprugu ostavio zbog mnogo mlađe žene. Da, to je skandalozno, znam! kaže dalje Đžejna Hoking.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Hocking 🦁 (@jana_hocking)

Ona dalje piše- Tada je več sa prvom ženom imao, dodaje ona, dva odrasla sina i veselo je koračao prema penziji, ali to je trajalo samo dok nova i mlađa žena nije počela da mu govori da joj biološki sat otkucava i da joj je zadnji čas za dete… A nakon njenog upornog preklinjanja, popustio je i odlučio je da u svom „zlatnom dobu“ još jednom postane tata…

-Otprilike devet meseci kasnije par je dobrodošlicu poželeo svojim blizancima, a njen prijatelj je sledećih nekoliko godina sa zavišću posmatrao kako se njegova bivša žena penzionisala i smestila u njihovu kućicu iz snova, te kako prekookeanskim letovima putuje kako bi istraživala svet, dok on pak odlazak u penziju stalno odlaže, u strahu da mu primanja tada neće pokriti potrebe nove porodice-, ispričala je Hoking koja kaže kako joj je, dok se on tako jedan put žalio, palo na pamet da je njegova bivša u novonastaloj situaciji zapravo jedini pobednik.

-Ne može se poreći da je ona pobedila; a svi su je žalili kad ju je ostavljao zbog te prelepe mlade žene…Njega su pak muški prijatelji sa odobravanjem tapšali po leđima, možda želeći da i njih same svake večeri kod kuće dočekuje Miss Legs Eleven, ali ako pogledate dugoročne rezultate, ima i mnogo važnijih stvari od seksa s lepom ženom, zar ne?-

Hoking dalje piše da njen prijatelj nije jedini koji je napravio takvu grešku, ali i dodaje da se muškarci često poistovećuju sa holivudskim zvezdama poput Al Paćina, Aleka Boldvina, ili drugih koji se kako mi dodajemo šepure na crvenom tepihu sa mnogo mlađim partnerkama. Ali kaže ona dalje njihove bivše se takođe prokleto dobro zabavljaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter