Izvor: Happy BSC
02.11.2021 u 19:38
0

Odmorite se od mesa: Napravite pljeskavicu od krompira

Ne želite da jedete meso, imamo savršen recept za Vas. Napravite pljeskavicu od krompira.

Ukoliko više ne znate šta da spremite za ručak ili večeru, pljeskavice od krompira bi mogle biti dobar predlog za vas.

PROČITAJTE JOŠ:OVO MORATE DA PROBATE: Čokoladna rapsodija za sva čula (VIDEO)

Sastojci:

600 grama krompira

200 grama gauda sira

1 kašika pšeničnog brašna

So, biber, vegeta po ukusu

Maslinovo ulje za prženje

Krompir oljuštite i izrendajte na krupno rende, a zatim izrendajte i sir. Pomešajte sastojke i dodajte brašno i začine po ukusu. Dobro promešajte, da se sve dobro sjedini.

Od dobijene smese vadite kašikom pomalo, spuštajte u tiganj pa istom kašikom pritisnite da se napravi oblik pljeske. Pržite zatim par minuta sa obe strane, da fino porumene, pa vadite na ubrus da se ocede od viška masnoće.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter