Izvor: Happy BSC
03.11.2021 u 10:16
0

NAJZDRAVIJI DORUČAK

Probajte ovaj recept. Oduševiće vas napitak koji je čisto zdravlje – odličan na prazan želudac čim ustanete.

Ne preskačite doručak, ovaj smuti je pravi izbor za vas.

PROČITAJTE JOŠ:Odmorite se od mesa: Napravite pljeskavicu od krompira

Ukoliko ne volite ili nemate vremana da ujutru pripremate doručak – smuti je pravo rešenje za vas, jer će vas zasititi i dati vam i više nego potrebnu energiju za početak dana. A pritom se nećete osećati teško i naduto.

Ali, naravno, ne svaki smuti.

PROČITAJTE JOŠ:OVO MORATE DA PROBATE: Čokoladna rapsodija za sva čula (VIDEO)

Ono što je potrebno da stavite u svoj jutarnji napitak su namirnice koje su zdrave, kalorijski jake, i koje će vam obezbediti dovoljan broj vitamina, minerala i vlakana, ali i proteina, kako bi imali sange i energije za nadolazeće dnevne obaveze.

Mi vam ovoga puta donosimo recept za smuti koji u sebi sadrži sve sastojke koji su vam potrebni da bi vaše telo bilo adekvatno energetski namireno do sledećeg obroka. Naravno, svi sastojci ubrajaju se među veoma zdrave i hranjive.

Recept za smuti od banane i kikiriki putera:

-dve banane

– čaša bademovog mleka

– urme, po želji

– kašičica kakaa

– kašika kikiriki putera

Priprema:

Sve sastojke stavite u blender i dobro izmiksujte. Napitak popijte odmah pošto ga napravite, jer stajanjem se gube hranjive materije.

Prijatno!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter