Izvor: HappyBSC
19.06.2022 u 16:29
0

SPREČAVAJU TUMORE, PAD IMUNITETA I GVOŽĐA: Evo zbog čega treba konzumirati moćne KAJSIJE!

Sada je vreme kada je počela berba kajsije – kako sačuvati plodove za zimu? Kuvaju se pekmezi, džemovi, kompoti, ali se koštice kajsije često bacaju ili spaljuju. Ne trebate to činiti jer koštica kajsije čuva jezgro koje je delotvorno i kod najtežih bolesti.

UZ MOĆNI CIMET GUBITE KILOGRAME KAO OD ŠALE: Postoji samo jedno pravilo! (FOTO)

Obiluje vitaminom B17 – koji je delotvoran u borbi sa kancerom. Kako to sve deluje? Ćelije kancera zahtevaju puno glukoze i sa unosom jezgra kajsije unosimo i taj vitamin. Kad unosimo vitamin B17 i ćelije kancera unose iz vitamina B 17 benzaldehid i cijanid koji ih usmrti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tumorske ćelije sadrže enzim beta-glikozidaza koji oslobađa pristup ćeliji da koristi glukozu za svoj rast i razvoj, ali uz dva molekula glukoze unosi i jedan molekul benzaldehida i jedan molekul hidro-cijanida (CHN). Tako je unela i osnove za svoju smrt. Uz ostale mere pravilne ishrane i primene medikamenata bolest će biti lakše pobeđena.

Osim vitamina B17 koštica kajsije je izvor gvožđa, kalijuma i fosfora, koji dodatno poboljšavaju imunitet našeg organizma. Koliko se može uneti koštica dnevno?

Razni su saveti, ali tri do pet dnevno je dovoljno da podstaknete imuni odgovor na brojne napade na ćelije našeg organizma.Još jedna prednost konzumiranja kajsije je bogatstvo vlaknima što podstiče peristaltiku creva, i niskokalorična je.

Proizvodi se i ulje od jezgra kajsije koje povoljno deluje kako na kožu (pri upotrebi na licu, korenu kose). Često se upotrebljava za negu kože sklone aknama. Prisutno je i na trpezama kada obogaćujemo salatu ili kao dodatak jelima – ulje sadrži esencijalne masne kiseline, vitaminima A i E.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter