ZANIMLJIVA ISPOVEST TRBUŠNE PLESAČICE ZAINTRIGIRALA GLEDAOCE: Verovali ili ne, OVO je jedini razlog zašto su me momci ostavljali!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bila je trbušna plesačica Sandra Aqua, koja je iskreno ispričala svoj fenomen i koliko je zapravo srećna što će konačno postati majka. 

- Moja priča je zanimljiva. Ja bih na neki način rekla da mi je Bog kreirao celu ovu priču. Ja sam još od dvadesete godine htela porodicu, zato što potičem iz porodice gde nisam imala oca. U svakoj uvek sam spominjala koliko želim porodicu i dete. Verovali ili ne to je jedini razlog zašto su me momci ostavljali, verujte mi, jedini razlog. Pomislila sam da li je to možd zbog moje profesije jer sam trbušna plesačica i uvek sam putovala i nastupala svuda. Ja sam htela još od dvadesete porodicu, pa to je normalno. Međutim stvar se odigrala tako kako se odigrala. Imala sam dve solucije u životu, ako ne pronađem muža do četrdesete godine. Prvo sam razmišljala da usvojim dete jer sam obezbedila sve uslove potrebne za normalan život, ali nisam mogla da ga usvojim jer nisam imala partnera. Druga solucija mi je bila malo teža i skuplja, a to je vantelesna oplodnja. Nakon svega, prirodnim sam putem zatrudnela i ne mogu da isčekam dan porođaja. 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vesti



Podeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro