Izvor:
18.03.2017 u 09:01
0

PALO POMIRENJE: Aleksandra posle svega rešila da obnovi prijateljstvo sa…

Večeras je Jovan Racić poznatiji kao Gambino nominovao Aleksandru Subotić jer ga je, kako tvrdi, ignorisala poslednjih nekoliko dana.

On je objasnio da nema ništa protiv nje i da je sa njom bio u korektnim odnosima, međutim ona se okrenula protiv njega jer se on druži sa Dalilom Mujić.

Prebacila mi je jedno jutro kod Zage da idem kod svoje prijateljice. Ne znam šta ti je to značilo, ali nije lepo, jer tebe poštujem kao i Dalilu i sa svima sam ovde okej. Ne želim da se raspravljam s tobom, ali ova nominacija ide jer tebi jer me ignorišeš već nekoliko dana, tačnije otkad si se posvađala sa Dalilom i Jelenom – objasnio je Joca.

Aleksandra je tvrdila da to nije tačno, pa je ustala i prišla svom dojučerašnjem drugu. Voditeljka je rekla da se pomire i izljube, a Aleksandra ga je zagrlila i rekla da se oni nisu ni svađali.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter