Izvor:
19.10.2017 u 00:42
0

VENGER ODRŽAO KONFERENCIJU NA MARAKANI: Prvo je odgovorio prozivku da nemaju m…, a onda pričao o uticaju Delija na meč!

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger održao je konferenciju za medije u Beogradu pred meč sa Crvenom zvezdom.

On je potvrdio da će Matje Debiši biti spreman da startuje u Ljutice Bogdana u četvrtak od 19 časova, iako je od njegovog poslednjeg meča prošlo više godinu dana. Nakon toga, bilo je osvrta na izjavu Troja Dinija iz Votforda, koji je naveo da igrači Arsenala nemaju m… aludirajući na pobedu od 2:1.

– Svako može da priča, ali ja ne slušam, mi pokušavamo da analiziramo svoju igru. Volim svoje igrače i verujem im, imaju karakter da odgovore brzo. Znam dobro ko su moji igrači, imali smo pre toga u poslednjih sedam mečeva šest pobeda i remi. Svako danas može da priča – rekao je Venger.

On je odgovorio na pitanje šta očekuje od 52.000 navijača u četvrtak od 19 časova.

– Ne mislim da će publika imati negativan uticaj na tim. Naravno, u zemlji smo sa veličanstvenom fudbalskom tradicijom, pa očekujemo meč gde će svi imati veliku obavezu u igri. Možemo da se nosimo sa atmosferom, imamo dugo iskustvo iz Lige šampiona.

Arsenal je prvi u grupi H sa šest bodova, Zvezda ima četiri, BATE jedan, Keln je bez bodova.

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Twitter/Printscreen/Mark Mann-Bryans

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter