Izvor:
17.12.2017 u 00:44
0

SPLIĆANI NE SMEJU KUĆI! Sad im i Torcida sprema batine zbog bruke na derbiju!

Splićani koji su pohapšeni zbog izazivanja haosa na srpskom večitom derbiju u sredu uveče, sad ne smeju ni da se vrate kući, kad god da dobiju priliku, jer im batine prete i od Torcide.

Na navijačkim forumima pripadnici splitske Torcide, navijači Hajduka, tvrde da će njihovi sugrađani dobiti batine zbog toga što su učestvovali u tuči na srpskom večitom derbiju, gde su jezivo premlaćeni i gde su obrukali i svoj grad i zemlju, prenosi Alo.

Pripadnici Torcide čekaju prvu priliku da dodatno propuste kroz šake Ivana Miškovića, Jakova Podruga, Antu Firića, Ronalda Miškovića, Stjepana Mihovilovića i Damira Tovarića.

“Čeka vas lomača”, samo je jedna od pretećih poruka upućenih uhapšenoj šestorki u Beogradu.

Viđeniji pripadnici te navijačke grupe iz Dalmacije sprovode svoju istragu kako bi saznali šta je bio motiv šestorici Splićana da odu i umešaju se u međusobnu tuču "grobara".

Inače, nijedan od uhapšenih nikada nije imao nikakvu vezu sa Torcidom.

Happytv.rs/Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter