Izvor:
06.07.2016 u 16:54
0

JAGODINSKI OKRŠAJ: Sutra „bijemo“ Amere, a PEVA CECA RAŽNATOVIĆ!

Kik boks selekcija SAD suprostaviće se sutra reprezentaciji Srbije na međunarodnom turniru u Končarevu kod Jagodine. Turnir se tradiocionalno svake godine održava na seosku slavu Ivanjdan, 7. jula, a organizuje ga Kik boks klub "Palmini tigrovi" iz Jagodine. Kik boks turnir u Končarevu, oko šest kilometara istočno od Jagodine, na levoj obali Velike Morave, ubraja se među najposećenije u ovom delu Evrope, održava se na otvorenom, i u proseku ga gleda oko 10.000 ljudi.

Reperezentaciji SAD suprostaviće se reprezentativci Srbije iz KBK "Palmini tigrovi" pojačani jednim reprezentativcem iz Futoga i kik bokserkom "Crvena Zvezda – Delije" Beograd. Srbiju će predstavljati Boban Marinković, Aleksandar Konovalov, Slobodan Mijajlović iz "Palmini tigrova", Nemanja Pantelić iz Futoga i Dijana Dabetić iz "Crvena zvezda – Delije". Njima će se suprostaviti: Džo Miler, Kori Sant Hagen, Nejt Ričardson, Omari Bojd i Ketrin Jang.

Sve borbe će biti u disciplini K 1, tri runde po tri minute, rečeno je Tanjugu u klubu. Profesionalni prvak sveta Aleksandar Konovalov iz "Palminih tigrova", boksovaće sa Kori Sant Hagenom (63,5 kilograma). Marinković će boksovati sa Džo Milerom (60), Mihajlović sa Nejt Ričardsonom (67), Pantelić sa Omari Bojdom (81) a Dabetić sa Ketring Jang (65) kilograma.

Biće to žestog sudar Srbije i SAD, zemlje gde je nastao kik boks – kažu organizatori turnira.

Na turnir je pozvan i predsednik Vlade Aleksandar Vučić, a vlasnik "Palminih tigrova" Dragan Marković – Palma, rekao je Tanjugu, da očekuje 13.000 gledalaca i prvog potpredsednika vlade i koalicionog patrnera Ivicu Dačića i nekoliko ambasadora. Meču će prisustovati i predsednik Svetske kik boks federacije Borislav Pelević. Reč je o 19. turniru poznatom i po tome što je među gledaocima, uvek budu ambasadori i prestavnici ambasada u Beogradu, ministri u Vladi Srbije, a u gledalištu su bili i aktuelni predsednici Srbije, skupštine i drugi.

Na dosadašnjim turnirima u Končarevu nastupale su reprezentacije: Italije, Rusije, Bugarske, Hrvatske, Turske, Grčke, Španije, Ukrajine, Francuske, Mađarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Poljske, kombinovana reprezentacija Češke i Slovačke, Portugalije… Srbija je izgubila samo od Rusije i Portugalije.

Turnir počinje u 20,30 sati, a u zabavnom programu, pre i posle mečeva, nastupiće pevačica Svetlana Ceca Ražnjatović. Ulaz je besplatan.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter