Izvor:
03.12.2017 u 15:07
0

NEVEROVATAN UDARAC: Fransis Nanou nokautirao legendu borilačkih sportova Alistaira Overema! (VIDEO)

Jedan neverovatan udarac bio je dovoljan da Fransis Nanou 'uspava' legendu borilačkih sportova Alistaira Overema.

Kamerunac je legendu borilačkih sportova nokautirao, kako su to neki nazvali, aperkatom iz pakla već u prvoj rundi borbe.

Nakon što je Overem bezuspešno pokušavao da sruši Fransisa, sudija ih je razdvojio, a kada su ponovo krenuli jedan ka drugom usledio je neverovatan udarac levom rukom i legendarni borac je 'zaspao'.

– Osećam se odlično. Razmišljao sam o ovome nedeljama, trenirao sam za to… Kad sam čuo da je Overem prihvatio borbu sa mnom bio sam jako srećan jer ipak je on prvi izazivač za titulu prvaka i znao je da je borba sa mnom jako opasan korak. Bio je to rani božićni poklon za mene. Alistair je legenda, u ovome je već 20 godina. Ali sada sam ja na redu, ja sam taj koji će zameniti kralja na tronu – rekao je Kamerunac nakon borbe.

Naime, Nanou je postao tek četvrti borac koji je karijeru u UFC-u počeo sa šest pobeda prekidom.

Izvor: Kurir
Foto: youtube/printscreenshot

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter