Izvor:
05.10.2017 u 15:10
0

Finansijski krah bivšeg Novakovog trenera: Bekeru plene imovinu, trofeje…

Legendarni nemački teniser Boris Beker doživeo je potpuni finansijki krah, zbog kojeg su počeli da mu plene čak i imovinu.

Boris Beker je više od 100 miliona evra izgubio u lošim investicijama, pogotovo ulažući u biznis sa naftom u Nigeriji, a nemački magazin "Bunte" otkrio je da je nekadašnji trener Novaka Đokovića sada dužan čak 61 milion evra!

Zbog dugova u toku je rasprodaja kompletne Bekerove imovine, uključujući i njegove trofeje! Aukciju vodi kuća "Vajls Hardi", koja je radila procenu vrednosti trofeja.

Nedavno je Boris Beker ostao bez četiri skupocena sata.

I pored toga što je nekoliko godina bio trener Đokoviću i što je danas šef sektora za tenisere u nemačkom savezu, sav taj novac mu nije ni izbliza dovoljan da vrati sve dugove.

informer.rs
Foto: Twitter/WebtribuneRs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter