VIDIKOVAC: Incident u gradskom prevozu!

 

Još jedan incident u gradskom prevozu desio se danas oko 16 i 30 na Vidikovcu kada je nepoznati nasilnik pokušao da razbije vrata autobusa i napadne vozača na liniji 53.

Do incidenta je došlo pošto je vozač džipa marke suzuki automobilom stao ispred autobusa i zaustavio ga, a zatim počeo da viče i pljuje po vozilu gradskog prevoza.

- Hteo je da odvali vrata i uđe u autobus, a kada to nije uspeo, počeo je da viče iz sve snage i pljuje po autobusu. Verbalno je napadao i psovao, i mene i nekolicinu putniuka. Pre toga je pretekao celu kolonu vozila, a jednu ženu je umalo zgazio na pešačkom prelazu, kaže za Kurir M.M, napadnuti vozač autobusa.

M.M. navodi da je ponašanje nasilnika iz džipa izazvalo jak stres putnika, a da je on sada u velikom strahu za svoju bezbednost. 

- Na svu sreću, reagovala je policija, i oni su me odveli u Urgentni centar. Veoma sam potrešen i imam visok pritisak. Plašim se za svoju bezbednost, zaista ne znam više koji put se ovako nešto dešava, a svi radimo za male pare, kaže M.M.

 

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost