Izvor:
27.09.2018 u 05:58
0

AUTO-MOTO SAVEZ: Umeren saobraćaj, teretnjaci čekaju više sati!

U Srbiji je jutros umeren broj vozila na glavnim putevima na kojima trenutno nema vanrednih prekida, ali teretna vozila na graničnim prelazima na izlazu iz Srbije čekaju i po više sati, saopštio je AMS S.

Na teretnim terminalima zadržavanja na izlazu iz Srbije su prema Mađarskoj na Horgošu četiri sata, Kelebiji tri, sa Hrvatskom na Batrovcima dva, a prema BiH na Sremskoj Rači sat vremena.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja.

Na putevima vozače očekuju jesenji radovi u koje spadaju sve vrste popravke kolovoza, kao i čišćenje rigola i šančeva pored puta, obeležavanje horizontalne signalizacije i zamena dotrajalih ili oštećenih saobraćajnih znakova, što donose veće prisutvo putara na čiju bezbednost moraju posebno da obrate pažnju.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter