Izvor:
27.09.2018 u 07:03
0

ZAHAROVA: Rusija želi bližu saradnju sa SAD!

Rusija se nada da bi sa SAD mogla da bude uspostavljena bliža saradnja u cilju sprečavanja moguće upotrebe oružja za masovno uništenje od strane terorista, izjavila je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

"To je oblast u kojoj bi voleli da sarađujemo mnogo bliže sa Amerikancima. I ne samo sa njima već i sa ostalim članovima međunarodne zajednice". Prema njenim rečima, krajnje je vreme "da radimo zajedno".

Ona je dodala da je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov govorio o tome na sastanku Saveta Bezbednosti UN u sredu, ističući činjenicu da terorističke organizacije i ekstremistički elementi poseduju nuklearne tehnologije.

Prema njenim rečima, Rusija stalno predlaže takve inicijative, ali da one nemaju podršku, kao i da bi volela da vidi da SAD pokažu isti pristup.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter