Izvor:
22.06.2017 u 18:35
0

NE PROPUSTITE „POSLE RUČKA“: Otkrivamo zašto je rijaliti toliki fenomen u Srbiji i kakva su bila iskustva poznatih učesnika!

Tema danasnje emisije „Posle ručka“ je fenomen rijalitija. Obavezno morate pogledati novo izdanje ovog četvrtka, jer vas očekuju brojni zanimljivi gosti i ozbiljni "rijaliti igrači" i njihova iskustva koja će vas ostaviti bez reči.

Rijaliti programi imaju za cilj da predstave ljude koji se ponašaju na sebi svojstven način (ponašajući se i reagujući kao što bi to radili da nema kamera u njihovoj okolini) i to u različitim kontekstima i životnim situacijama. Dosta njih se zasniva na nekom vidu takmičenja, drugi predstavljaju svakodnevni život slavnih, dok neki prikazuju međusobnu interakciju manje grupe ljudi koji inače nisu poznati u javnosti. Bez obzira na formu, rijaliti programi nastoje da stvore zabavni sadržaj na osnovu neočekivanih momenata i događaja koji nisu predviđeni nikakvim scenarijom.

"HappyTV" je prva televizija koja je kroz svoj zabavno-humoristički program promovisala ljubav – prvu trudnoću, prvu svadbu i prvo kolektivno venčanje, a ne svađe….

O rijalitiju kao fenomenu,o tome šta im je sve učešće u rijalitiju donelo a šta odnelo, voditelji Vanja Bulić i Jovana Grgurević razgovaraće sa gostima: Ružicom Veljković, pobednicom rijalitija „Parovi“, Mikijem Mećavom, pevačem i bivšim učesnikom rijalitija „Parovi“, Erom Ojdanićem, pevačem i bivšim učesnikom rijalitija „Parovi“, Evom Ras, autorom knjige o rijalitiju i bivšom učesnicom, Milanom Miloševićem, novinarom „Star-a“i Igorom Damnjanovićem, glumcem.

Sve ovo i još zanimljivih detalja na ovu temu, koja je protkala značajan medijski prostor Srbije proteklih nekoliko godina i "uvukla se" u živote mnogih gledalaca, danas je na programu HappyTV od 16:00 časova.

Ostanite uz nas!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter