Izvor:
30.11.2017 u 13:58
0

U SRBIJI OPASNO VREME: Jaki udari olujnog vetra i obilne padavine!

U Srbiji će danas biti oblačno i vetrovito, uz pad temperature i veću količinu padavina, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U većini krajeva južne i jugozapadne Srbije očekuje se od 20 do 30 mm kiše, a na krajnjem jugozapadu i jugu i preko 40 mm. Jak i olujni vetar će ujutru duvati na planinama, u južnom Banatu i u donjem Podunavlju. Najniža temperatura biće od minus dva do osam, najviša od 8 na severozapadu do 13 na jugoistoku, u Timočkoj Krajini do 6 stepeni.

U Beogradu će biti oblačno s kišom i vetrovito. Najniža temperatura će biti 6, najviša 10 stepeni. Hronično obolelim osobama i meteoropatama se savetuje oprez zbog nepovoljne biometeorološke situacije. Naročito izražene tegobe mogu imati astmatičari i cerebrovaskularni bolesnici. Mogući su glavobolja, razdražljivost i poremećaj sna.

Izvor: Kurir
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter