Izvor:
27.02.2018 u 20:32
0

U CELOJ SRBIJI UPALJEN ŽUTI METEOALARM: Evo šta nas čeka do kraja nedelje prema prognozama RHMZ!

Do kraja nedelje prognoza je crna.

Republički hidroometeorološki zavod izdao je upozorenje za celo područje Srbije! Od danas do petka očekuju nas ledeni dani, a u petak i subotu ujutro i ledena kiša.

Do kraja nedelje prognoza je crna! Sneg, vetar, bljuzgavica i temperature u minusu koje će u četvrtak dostići svoj minimum od -17 stepeni.

Taman kada sneg stane i kada pomislimo da je ledenom talasu došao kraj, dočekaće nas novi meteo pakao – ledena kiša. U petak i subotu ujutro kiša koja bude padala lediće se pri dnu, zbog čega će kretanje pešaka i automobila biti znatno otežano.

Inače, trenutno je u celoj Srbiji na snazi žuti meteoalarm koji ukazuje na potencijalno opasno vreme. To znači da vremenske prilike nisu neuobičajene, ali zahtevaju pojačan oprez. Takođe, RHMZ apeluje na građane da ne preduzimaju nepotrebne rizike.

Telegraf
Foto: Twitter/Progovori

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter