Izvor:
26.01.2019 u 15:46
0

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA U SRBIJI NA DANAŠNJI DAN! Radnik na gradilištu u Novom Sadu pao sa zgrade!

Na gradilištu poslovno stambenog kompleksa „Pupinova palata” u Novom Sadu stradao je N.T. iz Zvornika, saopštila je kompanija „Galens invest”, koja je investitor.

Prethodno su lokalni mediji javili da je muškarac (54) pao sa 12. sprata zgrade i preminuo na licu mesta.

Iz kompanije saopštavaju da je N.T. bio zaposlen na mestu pomoćnog građevinskog radnika u firmi PBI iz Zvornika, koja je angažovana kao podizvođač na delu građevinskih radova.

U kompaniji kažu da su odmah obavestili policiju, koja je odmah obavila uviđaj i očekuju da će što pre biti završena istraga i utvrđene sve okolnosti pod kojima se desio tragičan slučaj.

Oni navode da su u stalnom kontaktu sa porodicom nastradalog, kojoj su izrazili saučešće zbog tragičnog gubitka.

Portparolka Hitne pomoći, doktorka Ivana Ramović rekla je da je ekipa izašla na teren, ali da je mogla samo da konstatuje smrt.

Telo je pronađeno u otvoru predvidenom za lift u objektu u izgradnji.

Izvor: Politika
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter