Izvor:
21.08.2017 u 22:06
0

Devojčici (10) TOPOVSKIM UDAROM raznet grudni koš!

Desetogodišnja devojčica teško je povređena ovog vikenda prilikom eksplozije “topovskog udara“ na jednom porodičnom veselju u Konjevićima, nedaleko od Čačka.

Porodično slavlje se u subotu veče pretvorilo u pravu dramu kada je jedan od gostiju aktivirao takozvani “topovski udar“, sredstvo koje se u vojsci koristi za fingiranje eksplozije granate ili bombi.

– Začula se strahovita eksplozija, gosti su popadali na sve strane, a devojčica koja se nalazila blizu mesta detonacije gotovo da nije davala znake života, nastao je pravi haos – priča jedan od konobara na ovom veselju.

Devojčica je istog trenutka sa povredama opasnim po život prevežena u čačansku bolnicu, odakle je iste večeri, zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja prebačena u Beograd.

– Devojčica je primljena u Urgentni centar sa ozbiljnim povredama grudnog koša. u čačanskoj bolnici je zdravstveno zbrinuta, ali je njeno stanje bilo takvo da je lečenje moralo biti nastavljeno na Institutu za majku i dete u Beogradu, gde je iste večeri prevezena. Prema današnjim saznanjima, devojčica se uspešno oporavlja od povreda koje su vrlo ozbiljne – rekla je dr Biljana Kočović, PR čačanske bolnice

izvor/blic.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter