Izvor:
05.03.2017 u 17:47
0

Šešelj posle izborne šetnje: „PREDSEDNIK TREBA DA KONTROLIŠE SVE TRI GRANE VLASTI!“

-Na funkciji predsednika Republike ne treba da bude neko ko će imati svu vlast u svojim rukama, već neko ko će ujedno kontrolisati izvršnu, zakonodavnu i sudsku vlast- izjavio je rekao je danas lider radikala Vojislav Šešelj.

Šešelj je novinarima, prilikom izborne šetnje na Kalemegdanu, ocenio da njegovi konkurenti na predsedničkim izborima ne bi bili u stanju "da kontrolišu Aleksandra Vučića", uz tvrdnju da bi jedino on to mogao.

Šešelj je dodao da je duboka ekonomska i socijalna kriza, koja traje decenijama, "ogladnela, ogolila i obosila" narod.

"Ovakva situacija dovela je u pitanje veru u bolju budućnost i bojim se da ljubav prema otadžbini dolazi u krizu", izjavio je Šešelj.

On smatra da je odustajanje od Evropske unije i orijentacija ka Rusiji rešenje za izlazak iz krize.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter