Izvor:
23.03.2017 u 16:17
0

Vučić: NOVOG PREMIJERA ODREDIĆU U APRILU ILI MAJU

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će odluka o novom premijeru, ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima, biti doneta u aprilu ili maju, i da će novi predsednik vlade biti marljiv i vredan.

Vučić je sinoć, gostujući na televiziji Prva, rekao da je rok za primopredaju dužnost sa starog na novog predsednika još daleko, ali da će odluka, ukoliko SNS pobedi biti u aprilu ili maju.

"Ali on će svakako biti neko ko je marljiv i vredan, i neko ko će moći da razume ono što govori i profesor (ekonomista Dragan) Ðuričin i profesor (predsednik Fiskalnog saveta Pavle) Petrović, umeti da poštuje tu vrstu kritike", rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter